vasekuchyne.cz se mění na více zavřít
Předchozí produkt Villeroy & Boch Twist Alea Limone cukřenka Následující produkt Peugeot Dřevěný mlýnek Paris na pepř

Informace o produktu

Mlýnky Peugeot nejsou jen zboží. Od roku 1810 jsou symbolem tradice francouzské vášně pro gastronomii a umění užívat života.

Těla mlýnků a mlecí mechanismy jsou vyráběny výhradně ve vlastních provozech Peugeot ve Francii a ručně je kompletují pracovníci, kteří každému mlýnku dávají nedocenitelný dotyk lidské ruky, který mlýnky Peugeot odlišuje od čínských výrobků, které vznikají doslova bez zásahu lidského faktoru. Kontroloři pak ověří součinnost jednotlivých součástí mlýnku a jeho bezchybné fungování. Díky tomu Peugeot poskytuje celoživotní záruku na mlecí mechanismus.

Peugeot Dřevěný mlýnek Paris na sůl

Modelová řada mlýnků Paris patří mezi nejoblíbenější, je k dispozici v různých barvách a v rozličných velikostech. Svou oblibu si získaly velmi elegantním designem a ergonomickým zpracováním, které zajistí, že vám mlýnek výborně padne do ruky.
Mlýnek z bukového dřeva bude pomyslnou třešničkou na dortu na vašem prostřeném stole. Snadné plnění po odšroubování korunky a sejmutí vrchní části. Při mletí otáčejte horní částí mlýnku ve směru hodinových ručiček. Na mlecí mechanismus, který je vyroben z nerezové oceli 18/10, ošetřené patentovanou metodou pro vyšší odolnost korozi, opotřebení a pro dlouhotrvající ostrost, je poskytována celoživotní záruka.
Díky patentované technologii uSelect si snadno nastavíte hrubost mletí - volbou z 6ti přednastavených možností, od nejhrubšího po nejjemnější mletí.
Mlýnky jsou označeny písmenem S na vrchní straně korunky (vrchní kovová část mlýnku).


Mlýnek na sůl: mlecí mechanismus na sůl je konstruován tak, aby drtil hrubou suchou sůl - mořskou i kamennou. Ideálně s krystaly o průměru 4 mm a méně.
(mlýnek na sůl nelze použít k mletí pepře)

  • uSelect
  • bukové dřevo
  • mlýnek na sůl

Příslušenství produkty Peugeot Dřevěný mlýnek Paris na sůl

Podobné produkty Peugeot Dřevěný mlýnek Paris na sůl

Články o produktu

Vánoční houbový kuba

Vánoční houbový kuba

Houby na půl hodiny namočte do mléka, pak pět minut povařte a slijte; krupky propláchněte vodou. Část sádla rozpalte v hrnci a kroupy na něm krátce osmahněte. Podle návodu na...

Jarní hovězí tajine na paprice

Jarní hovězí tajine na paprice

Slovo “tajine“ má svůj původ v arabštině, ale v celé severní Africe se používá také výraz „tangia“, „tagine“ i „tažín“. Významy se občas rozcházejí, ale všeobecně se má za to,...